Dato
Tittel
Sted
ISY Prosjekt Økonomi Grunnkurs i Sandvika
ISYdagene 2019
Målgruppe
Brukere av våre ISY-løsninger
Dato
2019-11-04 - 2019-11-05
Tidspunkt
09:00 - 16:00
Sted
Jessheim
Pris
4.500,-
Innhold

Vi inviterer til vårt årlige brukermøte ISYdagene på Quality Airport Hotel Gardermoen 4.- 5. november.

Dette er et bransjetreff der du får faglig inspirasjon til bruk av våre løsninger. 

ISYdagene 2019 innledes med foredrag i plenum før lunch dag 1. Etter lunch deles deltagerne inn etter fagområder/produktgrupper.

I de parallelle sesjonene blir det veldig mange spennende foredrag der vi viser frem små og store nyheter i våre ISY-produkter, gir tips om hvordan våre løsninger kan utnyttes enda bedre og forteller om hva som skjer i markedet rundt oss. Det blir også en rekke eksterne foredrag der man får innblikk i praktiske erfaringer hos våre kunder og andre miljøer.

Alle sesjoner bryter opp programmet med jevnlige pauser hvor det blir anledning til å få en kaffe og/eller noe godt å bite i. I disse pausene blir det rikelige muligheter til å knytte nye kontakter og dele erfaringer med likesinnede i en uhøytidlig og intim atmosfære.

På mandag kveld arrangerer vi en festmiddag hvor det blir utdeling av årets innovasjonspris, ISY Innovation Award. Prisen går til de av våre kunder som i særdeles grad bidrar til å prege fremtiden for våre løsninger, og som utnytter våre løsninger på en innovativ og fremtidsrettet måte.

Program og påmeldingsmulighet kommer i slutten av august, men sett allerede nå av datoene!

NB! I år treffes vi på et nytt hotell i forhold til tidligere år. Quality Airport Hotel Gardermoen er et utvidet og nyoppusset hotell som ligger sørøst for flyplassen.

Profilbilde av Merethe Wold Sagen
Merethe Wold Sagen
Markedskoordinator
 
Kurs i Kunstig Intelligens, Maskinlæring og Stordata