De fleste av våre kurs er inntil videre nettbaserte. Ta kontakt med kursansvarlig for firmatilpasset kurs i egne lokaler.

Dato
Tittel
Sted
ISY ByggOffice Kalkyle - 2 dager
Målgruppe
Dette passer både for nye brukere og for de som har erfaring fra andre kalkyleløsninger. Kurset gjennomføres over 2 dager - 10. og 11. februar, med økter på 3 timer (9:00 - 12:00). Vi har mulighet til å håndtere spørsmål via chat i løpet av kurset.
Dato
2021-02-10 - 2021-02-11
Tidspunkt
09:00 - 12:00
Sted
Nettbasert
Pris
4250
Innhold

Vi fokuserer på menyer, oppbygging og funksjonalitet i programmet. Du lærer å opprette prosjekt og kalkyle basert på beskrivelse, tegning o.l. Videre dere tar vi for oss enkle rapporter, oppdatering av priser og vedlikehold av prosjektet og databasen. Den generelle opplæringen skal gjøre deltakerene i stand til å gå igang med kalkulasjon og videreutvikle kunnskapen på egen hånd.Forkunnskaper: Generell IT-kunnskap og kjennskap til kalkulasjonsprinsippene.

Dette er et 2 dagers nettbasert kurs med varighet fra 9-12 begge dagene. Bindende påmelding.

Vi tar forbehold om at kurs med for få deltakere kan bli avlyst eller flyttet. Alle påmeldte vil få beskjed med praktisk informasjon og eventuelle endringer senest én uke før kursstart.

Profilbilde av Stig Solem
Stig Solem
Seniorrådgiver
 
0 ledige plasser
Nettbasert kurs i ISY Prosjekt Økonomi Mengdemodul