De fleste av våre kurs er inntil videre nettbaserte. Ta kontakt med kursansvarlig for firmatilpasset kurs i egne lokaler.

Dato
Tittel
Sted
Oppsett av automatisk gebyrføring i Renovasjon
ISY ByggOffice Kalkyle - 2 halvdager
Målgruppe
Dette passer både for nye brukere og for de som har erfaring fra andre kalkyleløsninger. Kurset gjennomføres over 2 dager med økter på 3 timer (9:00 - 12:00) begge dagene. Vi har mulighet til å håndtere spørsmål via chat i løpet av kurset.
Dato
2023-04-18 - 2023-04-19
Tidspunkt
09:00 - 12:00
Sted
Nettbasert
Pris
5250
Innhold

Vi fokuserer på menyer, oppbygging og funksjonalitet i programmet. Du lærer å opprette og kalkulere prosjekter med kalkyler basert på både NS 3459-fil og beskrivelse, tegning o.l.

Vi ser på hvordan man vedlikeholder ressurser i ett prosjekt, hvordan man utvikler reseptmaler til gjenbruk, samt fordeler med å lage seg malprosjekter.

Videre tar vi for oss innkjøpsmodulen med koblingen mot ISY AnbudsWeb, for så å avslutte med å se på påslag, sluttvurderingsverktøyet og rapporter.

Den generelle opplæringen skal gjøre deltakerene i stand til å gå igang med kalkulasjon og videreutvikle kunnskapen på egen hånd. Forkunnskaper: Generell IT-kunnskap og kjennskap til kalkulasjonsprinsippene.

Dette er et 2 dagers nettbasert kurs med varighet fra 9-12 begge dagene. Bindende påmelding.

Vi tar forbehold om at kurs med for få deltakere kan bli avlyst eller flyttet. Alle påmeldte vil få beskjed med praktisk informasjon og eventuelle endringer senest én uke før kursstart.

Profilbilde av Stig Solem
Stig Solem
Seniorrådgiver
 
11 ledige plasser