Har du lastet ned ISYdagene-appen? Du finner den på AppStore og Google Play.

App-Store_200px.png          Get_it_on_Google_play_svg_200px.png


App'en gir deg fullt program inkl. mulighet til å filtrere på den/de sesjonene du ønsker, nyheter, møteromsoversikt og bordplasseringskart m.m.

Her finner du praktisk informasjon om i forbindelse med din deltakelse på ISYdagene 2021. Er det andre ting du lurer på, må du ikke nøle med å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

Deltakeravgift
Deltakeravgift er kr. 4.700,- (eks. mva.) pr. person. Avgiften dekker deltakelse, lunch, mellommåltid, festmiddag, drikke, samt kaffe/te i pausene. I tillegg dekker avgiften kostnader ved lokalleie, eksterne foredragsholdere og underholdning.

Påmeldingsfrist
Det er fortsatt mulig å melde seg på årets ISYdager, men vi anbefaler snarlig påmelding pga hotellkapasitet. Her kan du melde deg på.

Overnatting
Ønsker du å overnatte på konferansehotellet? Kryss av i påmeldingsskjemaet og vi booker rom for deg på Clarion Hotel Trondheim. Pris for enkeltrom inkludert frokost er kr. 1.320,- pr. døgn. Dobbeltrom kr. 1.420,- pr. døgn. 

Hotellet er stort, men det er allikevel en begrensning på antall rom. Vi anbefaler deg derfor å være tidlig ute med påmeldingen. Vi kan ikke garantere rom på konferansehotellet ved påmelding etter påmeldingsfristen.

Hotellet ønsker at samtlige deltakere betaler for rom/frokost ved avreise.

Endringer i påmeldingen
Du kan selv endre informasjon i din påmelding, f.eks. endre fra 1 overnatting til 2 overnattinger, fakturaadresse o.l. Dette gjør du via linken som er oppgitt i e-posten med bekreftelse av påmeldingen din.

Blir du nødt til å melde deg av ISYdagene 2021, gjøres dette også på samme sted. Vi gjør imidlertid oppmerksom på avbestillingsreglene (se nedenfor).

Avbestilling
Påmeldinger og hotellreservasjoner må på grunn av vår avtale med hotellet oppfattes som bindende. Ved avbestilling etter påmeldingsfristen (6. oktober) forbeholder vi oss retten til å fakturere for hotellrom som vi har garantert for, dvs. kr. 1.320,-/kr. 1.420,- pr. døgn.

Ved uteblivelse eller avbestilling senere enn tre arbeidsdager før møtets begynnelse, refunderes ikke avgiften. Hvis ønskelig kan en annen ansatt fra samme bedrift møte i stedet.

Flyplasstransport
Værnesekspressen går flere ganger i timen og stopper rett utenfor inngangen til hotellet. Billet kjøpes enten på app eller på bussen.

Parkering
Pirbadet parkeringshus er nærmeste parkeringplass og ligger direkte tilknyttet hotellet.  Parkeringshuset er døgnåpent og priser er kr. 32,- /t og kr. 270,- /døgn.

Endringer i programmet
V tar forbehold om endringer i programmet.

Forbehold om avlysning
Vi forbeholder oss retten til å avlyse arrangementet om smittesituasjonen rundt koronaviruset tilsier at det er nødvendig. Forøvrig vil alle smittevernsregler tas hensyn til ved gjennomføring.

Profilbilde av Aud Lyseng
Aud Lyseng
Seniorrådgiver