Har du lastet ned ISYdagene-app'en? Du finner den på AppStore og GooglePlay.

                             

App'en gir deg fullt program inkl. mulighet til å filtrere på den/de sesjonene du ønsker, nyhetsvarsel, deltagerliste, møteromsoversikt, bordplasseringskart til festmiddagen, vinnere av ISY Innovation Award, Wi-fi-kode mm.

Her finner du informasjon om praktiske ting i forbindelse med din deltakelse på ISYdagene 2018. Er det andre ting du lurer på, må du ikke nøle med å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

Deltakeravgift
Deltakeravgift er kr. 4.400,- (eks. mva.) pr. person. Avgiften dekker deltakelse, lunch, mellommåltid, festmiddag, drikke, samt kaffe/te i pausene. I tillegg dekker avgiften kostnader ved lokalleie, eksterne foredragsholdere og underholdning.

Påmeldingsfrist
Påmeldingsfristen er 5. oktober. Her kan du melde deg på.

Overnatting
Ønsker du å overnatte på konferansehotellet? Kryss av i påmeldingsskjemaet og vi booker rom for deg på Clarion Hotel & Congress Trondheim. Pris for enkeltrom inkludert frokost er kr. 1.270,- pr. døgn. Dobbeltrom kr. 1.370,- pr. døgn. 

Hotellet er stort, men det er allikevel en begrensning på antall rom. Vi anbefaler deg derfor å være tidlig ute med påmeldingen. Vi kan ikke garantere rom på konferansehotellet ved påmelding etter påmeldingsfristen.

Hotellet ønsker at samtlige deltakere betaler for rom/frokost ved avreise.

Endringer i påmeldingen
Du kan selv endre informasjon i din påmelding, f.eks. endre fra 1 overnatting til 2 overnattinger, fakturaadresse o.l. Dette gjør du via linken som er oppgitt i e-posten med bekreftelse av påmeldingen din.

Blir du nødt til å melde deg av ISYdagene 2018, gjøres dette også på samme sted. Vi gjør imidlertid oppmerksom på avbestillingsreglene (se nedenfor).

Avbestilling
Påmeldinger og hotellreservasjoner må på grunn av vår avtale med hotellet oppfattes som bindende. Ved avbestilling etter påmeldingsfristen (5. oktober) forbeholder vi oss retten til å fakturere for hotellrom som vi har garantert for, dvs. kr. 1.270,-/kr. 1.370,-.

Ved uteblivelse eller avbestilling senere enn tre arbeidsdager før møtets begynnelse, refunderes ikke avgiften. Hvis ønskelig kan en annen ansatt fra samme bedrift møte i stedet.

Flyplasstransport
Flybussen kjører til Clarion Hotel & Congress på forespørsel. Etter lunch og endt program på tirsdag, vil vi sette opp busser som går direkte til Værnes. For avgang på andre tidspunkt går flybussen fra Trondheim Sentralstasjon hvert 10. minutt. Snareste vei fra hotellet til sentralstasjonen er via gangbruen Sjøgangen over toglinjene (ca. 10 minutters gange).

Avgangstider flybuss fra hotellet til Værnes på tirsdag 6.11:
12.45   |   14.00   |   15.30

Parkering
Det er et parkeringshus rett under hotellet. Døgnprisen er kr. 235,-. Fra parkeringshuset er det direkte inngang til lobbyen via trapp/heis.

Sosial middag på søndag kveld
Mange av våre kunder velger å komme til konferansehotellet på søndag kveld. Vi tilbyr derfor alle å være med på en uformell middag sammen med oss kl. 20.00 i hotellets restaurant. Middagen betales av hver enkelt. Kryss av i påmeldingen om du er interessert i dette, slik at vi kan reservere bord.

Endringer i programmet
V tar forbehold om endringer i programmet.

Profilbilde av Merethe Wold Sagen
Merethe Wold Sagen
Markedskoordinator