Har du lastet ned ISYdagene19-app'en? Du finner den på AppStore og GooglePlay.

App-Store_200px.png         Get_it_on_Google_play_svg_200px.png

App'en gir deg fullt program inkl. mulighet til å filtrere på den/de sesjonene du ønsker, nyhetsvarsler, deltagerliste, møteromsoversikt mm.

Her finner du informasjon om praktiske ting i forbindelse med din deltakelse på ISYdagene 2019. Er det andre ting du lurer på, må du ikke nøle med å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.

Deltakeravgift
Deltakeravgift er kr. 4.500,- (eks. mva.) pr. person. Avgiften dekker deltakelse, lunch, mellommåltid, festmiddag, drikke, samt kaffe/te i pausene. I tillegg dekker avgiften kostnader ved lokalleie, eksterne foredragsholdere og underholdning.

Påmeldingsfrist
Påmeldingsfristen er 4. oktober. Her kan du melde deg på.

Overnatting
Ønsker du å overnatte på konferansehotellet? Kryss av i påmeldingsskjemaet og vi booker rom for deg på Quality Airport Hotel Gardermoen. Pris for enkeltrom inkludert frokost er kr. 1.265,- pr. døgn. Dobbeltrom kr. 1.495,- pr. døgn. 

Hotellet er stort, men det er allikevel en begrensning på antall rom. Vi anbefaler deg derfor å være tidlig ute med påmeldingen. Vi kan ikke garantere rom på konferansehotellet ved påmelding etter påmeldingsfristen.

Hotellet ønsker at samtlige deltakere betaler for rom/frokost ved avreise.

Endringer i påmeldingen
Du kan selv endre informasjon i din påmelding, f.eks. endre fra 1 overnatting til 2 overnattinger, fakturaadresse o.l. Dette gjør du via linken som er oppgitt i e-posten med bekreftelse av påmeldingen din.

Blir du nødt til å melde deg av ISYdagene 2019, gjøres dette også på samme sted. Vi gjør imidlertid oppmerksom på avbestillingsreglene (se nedenfor).

Avbestilling
Påmeldinger og hotellreservasjoner må på grunn av vår avtale med hotellet oppfattes som bindende. Ved avbestilling etter påmeldingsfristen (5. oktober) forbeholder vi oss retten til å fakturere for hotellrom som vi har garantert for, dvs. kr. 1.265,-/kr. 1.495,-.

Ved uteblivelse eller avbestilling senere enn tre arbeidsdager før møtets begynnelse, refunderes ikke avgiften. Hvis ønskelig kan en annen ansatt fra samme bedrift møte i stedet.

Flyplasstransport
Shuttlebuss S22 tur/retur Oslo Lufthavn Gardermoen går flere ganger i timen og stopper rett utenfor inngangen til hotellet. Billet kjøpes enten på automat utenfor hotellet eller på bussen.

Parkering
Hotellet har 300 parkeringsplasser inkludert 10 HC-plasser og 20 ladeplasser for elbil. Parkeringen er regulert av One Park. Pris: 36,- pr. time og 130,- pr. døgn. 

Sosial middag på søndag kveld
Mange av våre kunder velger å komme til konferansehotellet på søndag kveld. Vi tilbyr derfor alle å være med på en uformell middag sammen med oss kl. 20.00 i hotellets restaurant. Middagen betales av hver enkelt. Kryss av i påmeldingen om du er interessert i dette, slik at vi kan reservere bord.

Endringer i programmet
V tar forbehold om endringer i programmet.

Profilbilde av Aud Lyseng
Aud Lyseng
Rådgiver