Norwegian Property vil ha full oversikt

NPRO har behov for kontinuerlig økonomisk oppfølging av sine prosjekter, og har vært på jakt etter et prosjektstyringsverktøy som kan gi den oversikten de trenger.

Publisert: 2014-10-18

npro

Vi er kjent med at Norconsult har brukt tid på å utvikle systemet ISY Prosjekt Økonomi for byggherrer som har prosjekter av samme størrelse som våre. Det finnes ikke mange alternativer å velge mellom og ISY ble derfor et naturlig valg for oss, forteller økonomisjef for utvikling i NPRO, Cathrine Hansli.

Et fullt integrert system

– Det er viktig for oss at systemet er fullt integrert og at vi kan hente ut rapporter og historikk. Det er også viktig at det er lett tilgjengelig og forståelig for prosjektlederne slik at dette blir et verktøy som også de har god nytte av sier Cathrine. Hun viser til at ISY er et fullt integrert verktøy som de forventer vil gi dem den oversikten de trenger, både løpende og til rapporteringsformål.

NPRO er i disse dager i full gang med restaureringen av Aker brygge, og de planlegger i første omgang å ta i bruk ISY-systemet fra nyttår på et av de resterende prosjektene der.

 

Kontakt oss
 

Nyheter

- av 310