HR prosjekt velger ISY Prosjekt Økonomi

HR Prosjekt AS har lenge jaktet et intuitivt og helhetlig prosjektstyringsverktøy og valgte ISY Prosjekt Økonomi etter en grundig vurdering av ulike verktøy i markedet.

Publisert: 2014-10-19

– Vi er ute etter et verktøy som er intuitivt og enkelt i bruk, samtidig som det skal dekke våre krav til oppfølging av kostnader og endringer fra et byggherreperspektiv. Til dette behovet er det helt klart ISY Prosjekt Økonomi som kommer best ut, forklarer adm. dir. i HR Prosjekt, Helge Rustand.

HR Prosjekt er i 2013 ett av svært få selskap som har Gaselletittel tre år på rad, og en av bransjens absolutt mest kompetente bedrifter innen prosjektadministrasjon.

«Det er ekstra gøy at kompetente miljøer som HR Prosjekt anskaffer vår programvare. Det gir oss trygghet for at løsningen gir våre kunder avkastning på investeringen. ISY Prosjekt Økonomi har med dette fått nok en viktig markedsaktør på kundelisten, og vi gleder oss til samarbeidet fremover» sier salgsansvarlig på seksjon Prosjektstyring. Hans-Jacob Strandgaard.

Ønske om å standardisere prosjektstyringen

– Et selskap som gjennomfører så mange prosjekter som vi gjør vil kunne ta ut en ganske betydelig gevinst ved å standardisere prosjektstyringen, noe som vi mener ISY Prosjekt Økonomi kan hjelpe oss med, sier Rustand.

– Vi har nærmere 1000 pågående prosjekter, og vi kommer til å ta i bruk verktøyet øyeblikkelig på oppstartende prosjekter. Eksisterende prosjekter vil få ISY implementert over tid, og vår målsetning er at alt er i samme system til
1. mars neste år.

HR Prosjekt forventer at ISY Prosjekt Økonomi vil være med og skape en gevinst i form av bedre kontroll,
mindre feil, mer standardisert gjennomføring av prosjektstyringen, samt færre timer brukt til plotting av data – og ambisjonen er at dette skal bidra til bedre effektivitet i prosjektene.

 

Kontakt oss
 

Nyheter

- av 310