AF Gruppen går til innkjøp av ISY ByggOffice

I januar ble det klart at AF Gruppen internt har valgt å bruke prosjektverktøyet ISY ByggOffice, som inneholder løsninger for kalkulasjon, prosjektoppfølging og forespørsel.

Publisert: 2014-07-01

af gruppen

Valget om å anvende ISY ByggOffice var alt annet enn tilfeldig; flere måneder med testing måtte til før man endte på Norconsult Informasjonssystemers (NoIS) løsning.

– Før vi valgte hvilket system vi ville gå for lagde vi en kravspesifikasjon og bestemte at omtrent 20 brukere fordelt på mer eller mindre hele AF-gruppen skulle teste ut ulike systemer. Av de totalt 20 brukerne var det 10-11 stykker som mente de hadde fått testet systemene nok til at de kunne gi en evaluering, forklarer Ulf Brosø i AF Gruppen.

– Testepersonene fylte ut evaluerings-skjemaer hvor de enkelte punktene i kravspesifikasjonen ble evaluert. Man skulle også gi terningkast 1-6 på alle punkter. ISY ByggOffice ble brukt i en del kalkyler de 6-7 månedene testingen holdt på, og fikk veldig god score på alle punkter. ISY ByggOffice falt veldig heldig ut, og samlet sett så fant vi ut at vi ville gå for den løsningen, sier han.

Brosø får støtte av Konserndirektør for Bygg, Morten Grongstad i AF Gruppen:

– Vi har vurdert ulike prosjektverktøy. ISY ByggOffice ble valgt ut fra en totalvurdering av funksjonalitet, brukervennlighet og pris, sier han.

Seksjonsleder Entreprenørdrift i NoIS, Torstein Fjelldal, er svært fornøyd.

– Vi er utrolig stolte over å ha fått AF Gruppen med på laget. AF Gruppen er en stor og interessant entreprenør-kunde som vil være med å løfte vår bransjeløsning ytterligere, sier Fjelldal.

NoIS er en betydelig leverandør av prosjektverktøy til bygg og anleggsmarkedet og har i dag ca. 2500 kunder totalt.

– Her finner du både store riksentreprenører, små og mellomstore entreprenører og ferdighusleverandører, avslutter Fjelldal.

 

 

 

Kontakt oss
 

Nyheter

- av 310