Lær å sende digitale planvarsler!

I forrige uke ble Norges første digitale planvarsling sendt og nå kan du lære mer om hvordan DU kan sende digitale planvarsler i dine prosjekter. Meld deg på webinar tirsdag og/eller onsdag!

Publisert: 2021-01-18

Webløsning for digital byggesøknad_660px.jpg

Byggesøknaden er første byggesaksløsning som tilbyr digital planvarsling. Historiens første digitale planvarsel ble sendt i et møte med kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup onsdag 13. januar. Les artikkel om møtet hvor også Nye Veier, Norconsult, Ambita og Norconsult Informasjonsløsninger var tilstede.

Tjenesten som nå er tilgjengelig i Byggesøknaden er distribusjon av varsel om planoppstart. Dette sikrer at du kan sende varselet digitalt til alle involverte parter på en måte som oppfyller alle lovkrav. Byggesøknaden kan benyttes av både private utbyggere, kommuner og fylkeskommuner. 

Les mer om Byggesøknaden.

Bli med på de kommende webinarer og lær mer om digital planvarsling og/eller generelt om Byggesøknaden.
 

Tirsdag 19.01 kl. 10.00-10.30: WEBINAR - SISTE NYTT FRA BYGGESØKNADEN
På webinaret får du se alle siste features og nyheter fra Byggesøknaden. Vi vil naturligvis presentere den store nyheten planvarsling, samt gjennomgå søknader uten ansvarsrett med mer. Webinaret passer for både for eksisterende og nye brukere, samt de som nylig har overført søknader fra BYGGsøk.

PÅMELDING


Onsdag 20.01 kl. 13.00-14.00: WEBINAR - PLANVARSLING FRA A-Å  
Ønsker du å digitalisere prosessen med varsel om planoppstart så meld deg på dette webinaret. Her går vi detaljert gjennom hele prosessen med planvarsling og viser hvordan du definerer planomriss, legger til høringsinstanser og innhold i brev med vedlegg som skal sendes alle berørte parter.  

PÅMELDING

Profilbilde av Hanne Rognstad
Hanne Rognstad
Rådgiver
 

Nyheter

- av 310