Satsning innen vegforvaltning skal ledes av Idar Kirkhorn

Idar Kirkhorn utnevnes til prosjektdirektør i Norconsult Informasjonssystemer. Kirkhorn får ansvaret for digitalisering knyttet til samferdselsområdet generelt og vegforvaltning spesielt.

Publisert: 2022-07-01

Idar Kirkhorn_660px.jpg
Idar Kirkhorn er utnevnt som Prosjektdirektør Digital samferdsel i Norconsult Informasjonssystemer.

Vegforvaltning er et fokusområde i inneværende strategiperiode og Norconsult Informasjonssystemer er nå rigget med en erfaren og proaktiv leder av dette området.

– Vegforvaltning blir den viktigste oppgaven vår i den kommende perioden. Sammen med Norconsult møter vi markedets behov med verdifull kompetanse og lang erfaring fra samferdselsbransjen, sier Ola Greiff Johnsen, administrerende direktør i Norconsult Informasjonssystemer.

Idar Kirkhorn har mer enn 25 års erfaring innen denne bransjen, både nasjonalt og internasjonalt. Han kommer fra Trimble der han gjennom en årrekke har jobbet med digitalisering av samferdselsbransjen, blant annet 7 år som daglig leder.

- Det har vært en særdeles givende reise. Det morsomme er at samferdsel er like «hot» nå som det var da jeg startet i min første jobb i Statens vegvesen. Jeg gleder meg stort til tiden framover, sier Idar Kirkhorn, prosjektdirektør Digital Samferdsel i Norconsult Informasjonssystemer.

Kirkhorn har blant annet ansvar for å følge opp leveransen av vegforvaltningssystem til 10 fylkeskommuner. Dette er den største kontrakten Norconsult Informasjonssystemer noen gang har inngått. Avtalen ble signert i 2021 og er nå i en implementeringsfase.

- Vi jobber nå hver dag for at fylkeskommunene skal få det best tenkelige systemet for effektiv og innovativ vegforvaltning, sier Kirkhorn.

Profilbilde av Ola Greiff Johnsen
Ola Greiff Johnsen
Prosjektdirektør
 

Nyheter

- av 310