Klampen i bånn for digitalisering

Med bakgrunn i et stort vekstpotensial i flere bransjer søker nå Norconsult Informasjonssystemer (NoIS) etter 40 nye medarbeidere i 16 ulike roller.

Publisert: 2021-07-06

Bilde stillingsannonser_660px.jpg

–Vi har store vekstambisjoner fordi potensialet for digitalisering i offentlig sektor, energi, samferdsel, bygg og anlegg er enormt. I tillegg skal vi gjøre våre kunder i stand til å nå bærekraftsmålene ved hjelp av våre digitale løsninger. Vi trenger folk med interesse og evne til å forstå menneskene som skal bruke løsningene vi utvikler, sier Cathrine Marstein Engen, avdelingsleder for GIS og kommunal forvaltning i NoIS.

Med et lag på 245 er NoIS blant de fremste miljøene i Norge som utvikler og leverer helhetlige IKT-løsninger for planlegging, prosjektering, bygging og forvaltning av infrastruktur og eiendom. NoIS rekrutterer nå bredt og det søkes alt fra dataanalytikere, systemutviklere og prosjektledere til support-, fag- og salgskonsulenter.

En unik kombinasjon av fag og teknologi
– Hos oss får du kombinert fag og teknologi på beste vis. Vi er langt fremme på teknologi, men vi har også en faglig tyngde som skiller oss ut og gjør jobben mer interessant. Det betyr ikke at alle skal være fageksperter, men det betyr for eksempel at som systemutvikler så har du den faglige støtten du trenger for å utvikle gode løsninger, fortsetter Engen.

I tillegg til at den faglige tyngden er en styrke internt i NoIS har selskapet Norges ledende rådgiverbedrift, Norconsult, i ryggen. Det gir unike muligheter til å delta i spennende og innovative oppdrag i tett samarbeid med både fageksperter og kunder.

De mest avanserte prosjektene i verden
Når ansatte blir spurt om hva de liker med jobben sin er det en ting som går igjen: gode kollegaer, både fordi de er kompetente og hyggelige. I tillegg trekkes frihet i jobben og spennende oppgaver frem som viktige grunner til at folk trives i NoIS.

– Det beste med jobben min er at det alltid kommer nye utfordringer som gir muligheter for faglig og personlig vekst. Sammen i team løser vi oppgaver som først virker umulige, sier Hege Auglænd, systemutvikler i NoIS.

Måten NoIS er organisert på gjør nettopp at det alltid er stort rom for personlig utvikling, og at det er mulighet for mobilitet internt.

– Vi driver med produktutvikling og forvaltning og vi har en egen avdeling for konsulenttjenester. Det er mulig for den enkelte å alternere mellom områdene, en fleksibilitet og karrieremulighet vi vet at mange setter pris på. NoIS er dessuten ansatteid, og det gjør kanskje at folk legger inn et ekstra gir for at vi skal lykkes og at det skal være en trivelig arbeidsplass, sier Engen.

Konrad Fugas som jobber med BIM og digital samhandling i NoIS er ikke i tvil om hva som kommer øverst på listen over fordeler med å jobbe i NoIS:

– Jeg får jobbe med de mest avanserte BIM-prosjektene i Norge, og kanskje i hele verden.

Stillingene har felles søknadsfrist 20. august, men det kalles inn til intervjuer fortløpende. Du kan lese mer om å jobbe i NoIS og se oversikt over stillingene på nois.no/karriere

Profilbilde av Cathrine Marstein Engen
Cathrine Marstein Engen
Avdelingsleder GIS og kommunal forvaltning
 

Nyheter

- av 310