Endelig kan vi møtes igjen!

Vi har gleden av å invitere våre kunder til ISYdagene 2021 8.-9. november i Trondheim. I to dager byr vi på inspirerende stemning med faglig oppdatering, uformelle samtaler, underholdning og utdeling av ISY Innovation Award. Kommer du?

Publisert: 2021-09-23 Sist oppdatert: 2021-10-08

ISYdagene_mingling_660px.jpg

Med full gjenåpning av samfunnet etter koronapandemien er det endelig gjennomførbart med et arrangement som ISYdagene – og vi kan møte hverandre igjen. Brukerkonferansen arrangeres denne gang på flotte Clarion Hotel Trondheim mandag 8.- tirsdag 9. november.

Program og påmeldingsmulighet ble publisert i slutten av august og responsen har så langt vært god.

- Vi er glade for at mange allerede har meldt seg på og vi ser virkelig frem til å møte våre kunder igjen etter ett og et halvt år med videomøter. Faglige tema har vi fått formidlet – både via webinarer, ISYtalks og de digitale ISYdagene 2020, men viktigheten av å møtes for å få de uformelle samtalene skal vi ikke undervurdere, sier Ola Greiff Johnsen, administrerende direktør i Norconsult Informasjonssystemer AS (NoIS).

Med årlige brukerkonferanser ønsker NoIS å legge til rette for denne erfaringsutvekslingen mellom brukere av ISY-løsninger og ikke minst mellom brukere og leverandør. Et to-dagers treff, med kaffepauser, mingling og festmiddag gir gode muligheter for de uformelle samtalene.

- Vi vet at kundene våre verdsetter denne kontakten og at den har vært savnet. Derfor bestemte vi oss tidlig for at vi skulle planlegge ISYdagene 2021 med fysisk oppmøte. Heldigvis ser det nå ut til at pandemiutviklingen lar oss få gjennomføre denne planen, sier Johnsen.

Tett program
På ISYdagene 2021 er det totalt 100 innlegg på agendaen. Det blir foredrag både i plenum og i 9 parallelle sesjoner. Hver sesjon har fokus på et ISY-produkt. Deltagelse på en fagkonferanse av denne dimensjonen gir unike muligheter for både å bli kjent med nyheter og muligheter i løsningene, og også til å påvirke utviklingen fremover.

Nytt i år er en egen sesjon for digital prosjektgjennomføring. Løsningen ISY Prosjekt har fått mye positiv oppmerksomhet for sin innovative måte å samle og dele all prosjektinformasjon i én løsning på.

- Byggherrer, prosjekterende og utførende bør være nysgjerrige og se mulighetene ISY Prosjekt åpner for. Vi oppfordrer våre kontakter til å utfordre aktuelle personer i egen organisasjon til å ta turen til Trondheim, sier sesjonsansvarlige Camilla Fuglesang Eide i NoIS og legger til at ISY Prosjekt nå er en viktig del av prosjekter til en samlet verdi av 30 milliarder kroner.

Velkommen til ISYdagene 2021!

Rakk du ikke påmeldingsfristen? Det er fortsatt mulig å melde seg på. Se agenda og meld deg på her: https://www.nois.no/isydagene/program/

Profilbilde av Aud Lyseng
Aud Lyseng
Seniorrådgiver
 

Nyheter

- av 310