Norconsult har lansert sin egen podcast

I podcasten Prosjektkontoret blir du bedre kjent med prosjekter, medarbeidere og problemstillinger fra Norges største tverrfaglige rådgivende ingeniør- og arkitektselskap.

Publisert: 2020-03-25 Sist oppdatert: 2021-01-27

Prosjektkontoret.jpg
Innspilling av Norconsults podcast Prosjektkontoret. Fra venstre: Ketil Søyland, Hege Njå Bjørkmann, Andreas Bratlie og Christian Kamhaug

Første episode lansert 24. mars

Første episode ble lansert tirsdag 24. mars og omhandler bærekraft i Trysfjordbrua. Lytterne får høre mer om den 534 meter lange Trysfjordbrua som bygges på Nye Veier-prosjektet E39 Kristiansand vest - Mandal øst. Norconsult har prosjekteringsansvaret for broen, som ved åpning i 2022 vil få et karbonfotavtrykk som er inntil 20 prosent lavere sammenlignet med tilsvarende broer, på grunn av innovative løsninger i konstruksjonen.

I episoden blir også Norconsult Informasjonssystemer sitt bidrag til utvikling av den webbaserte innsynsløsningen ISY Prosjekt omtalt. Løsningen setter en helt ny standard for digital informasjonsflyt i store anleggsprosjekt.

Prosjektdirektør Ketil Søyland og broingeniør Andreas Bratlie er gjester i den første episoden av Prosjektkontoret og prater om brokonstruksjon, innovasjon og bærekraft.

Dypdykk på viktige samfunnsoppdrag

– Med mer enn 20 000 prosjekter hvert år, er Norconsults medarbeidere helt sentrale når det gjelder å planlegge og utforme det samfunnet vi skal bo i og leve av i dag og i mange år frem i tid. Vi har lenge hatt lyst til å løfte frem både mennesker og prosjekter ved å gå i dybden på aktuelle temaer og problemstillinger som er relevante ikke bare for bransjen vår, men for alle som er interessert i samfunnsutvikling. Podcast er en veldig spennende kanal for å gjøre nettopp dette, og vi er utrolig spent på mottakelsen, sier Hege Njå Bjørkmann, leder for marked og kommunikasjon i Norconsult, og en av programlederne i Prosjektkontoret.

Prosjektkontoret er, så vidt Norconsult kjenner til, den første podcasten i Norge med et rådgivende ingeniør- og arkitektselskap som avsender.

Les mer om Prosjektkontoret på norconsult.no


Profilbilde av Merethe Wold Sagen
Merethe Wold Sagen
Markedskoordinator
 

Nyheter

- av 310