Meld deg på til ISYdagene 2019!

Vi har gleden av å invitere alle brukere av våre ISY-løsninger til brukermøte. ISYdagene 2019 arrangeres 4.-5.11 på Quality Airport Hotel Gardermoen og vi tilbyr faglig inspirasjon i form av 100 foredrag, brukerforum, gruppearbeid og årsmøter.

Publisert: 2019-09-03

ISYdagene 2019 er et bransjetreff hvor du skal få faglig inspirasjon til bruk av ditt ISY-produkt. Programmet er satt sammen av interessante foredrag både i plenum og i 8 parallelle fagsesjoner. 

8 parallelle fagsesjoner
De parallelle sesjonene fokuserer på 8 av våre ISY-produkter. I foredragene viser vi frem små og store nyheter i produktene, gir tips om hvordan våre løsninger kan utnyttes enda bedre og forteller om hva som skjer i markedet rundt oss og hvordan fremtiden ser ut mtp. videre utvikling. Det blir også en rekke eksterne foredrag der man får innblikk i praktiske erfaringer hos våre kunder og andre miljøer.

ISY Innvation Award
På mandag kveld arrangerer vi en festmiddag hvor det blir utdeling av årets innovasjonspris, ISY Innovation Award. Prisen går til de av våre kunder som i særdeles grad bidrar til å prege fremtiden for våre løsninger, og som utnytter våre løsninger på en innovativ og fremtidsrettet måte. Trond-Viggo Torgersen kommer for å underholde oss med sitt musikalse standupshow Tenke Sjæl og ISY Riders spiller etter middagen. 

Se programmet til ISYdagene 2019.
Praktisk informasjon.

Hurtigsvarrabatt
Ved påmelding senest 19. september innvilger vi en rabatt på kr. 400,- på deltageravgiften.

Påmeldingsfrist: 4. oktober.

Profilbilde av Merethe Wold Sagen
Merethe Wold Sagen
Markedskoordinator
 

Nyheter

- av 310