Sommerstudenter i Trondheim

Hele 19 sommerstudenter skal i år jobbe under Norconsult-taket på Lerkendal og 11 av disse skal jobbe i NoIS.

Publisert: 2018-06-22 Sist oppdatert: 2018-06-23

Det har tidligere aldri vært så mange sommerstudenter i NoIS. Årets 11 studenter er fordelt på alle 4 avdelinger i Trondheim. Totalt i Norconsult ansettes 90 sommerstudenter i år. Til disse 90 stillingene var det 896 søkere.

- Som selskap ønsker vi å tiltrekke oss talentene og etablere en god relasjon til dem så tidlig som mulig, forteller Andreas Ravnestad, gruppeleder avdeling Fundator. Han har sørget for at det er 6 sommerstudenter som skal jobbe på ulike prosjekter i avdelingen i sommer.

Lokal sommerstudent-samling
Hvert år i juni samles alle sommerstudentene i Norconsult ved hovedkontoret i Sandvika for å bli kjent med selskapet og hverandre.

- Vi ønsket at alle som skal ha sommerjobb i Trondheim skulle bli litt kjent med hverandre før de reiste sørover. Derfor samlet vi alle 19 som skal ha sommerjobb i Trondheim på kontoret vårt på Lerkendal mandag 18. juni, forteller Cathrine Marstein Engen, avdelingsleder GIS og kommunal forvaltning.

Det var spente studenter som møttes for første gang for å bli kjent med hverandre, Norconsult og NoIS på mandag formiddag. Studentene skal ikke nødvendigvis jobbe sammen om sommerens arbeidsoppgaver, men de satte pris på en samling før de reiste til Sandvika for felles treff med alle sommerstudentene på onsdag.

Camilla Marie Dalan (23) går på Datateknologi på NTNU og skal jobbe i avdeling Fundator i 8 uker i sommer. Hun skal jobbe med et prosjekt i samarbeid med Kystverket om digitalisering av skipsregistrering ved havner. Det blir bl.a. registrert hva de har med seg, når de ankommer og når de drar.

- Jeg synes det var veldig fint å få treffe de andre sommerstudentene på min første arbeidsdag og høre litt om hva de driver med, i tillegg til å få informasjon om Norconsult generelt, sier Camilla.

Vi håper alle sommerstudenter i Trondheim vil trives hos oss i sommer.

Profilbilde av Merethe Wold Sagen
Merethe Wold Sagen
Markedskoordinator
 

Nyheter

- av 310