Årets vinnere av ISY Innovation Award

Under festmiddagen på ISYdagene 2018 mandag 5.11 delte vi ut årets ISY Innovation Award til ISY ProAktiv Brukerforum Trøndelag.

Publisert: 2018-11-09

ISY Innovation Award er en utmerkelse som deles ut under ISYdagene hvert år. Prisen går til de av våre kunder som i særdeles grad bidrar til å prege fremtiden for våre løsninger, og som utnytter våre løsninger på en innovativ og fremtidsrettet måte.

For oss i NoIS er det viktig å ha kunder som stiller krav til løsningene våre og som ønsker å drive dem fremover sammen med oss. Det er ekstra prisverdig når en større gruppe kunder går sammen og systematisk fremmer felles ønsker og behov som er gjennomarbeidet og som kan sette premisser for videre utvikling.

I Trøndelag har renovasjonsselskapene TRV, HAMOS, IR, Envina, Fosen Renovasjon, Steinkjer kommune og SHMIL dannet et brukerforum for løsningen ISY ProAktiv. Deres felles tilnærming er viktige for oss når vegen videre skal stakes ut.

Vi setter stor pris på samarbeidet og er stolte av å ha slike kunder på vårt lag.

Fornøyde vinnere under prisutdelingen på ISYdagene 2018. ISY ProAktiv Brukerforum Trøndelag representert ved f.v.: Karl Kristian Aurstad (Steinkjer kommune), Hilde Johansen og Rita Sunnset (SHMIL IKS), Preben Godø (Innherred Renovasjon IKS), Geir Arvid Moe (Fosen Renovasjon IKS) og Mariann Rosmo Eldegard og Per Jostein Blokkum (HAMOS Forvaltning IKS).

Se tidligere års vinnere

Profilbilde av Ola Greiff Johnsen
Ola Greiff Johnsen
Konserndirektør Digitalisering
 

Nyheter

- av 310