NoIS overtar Fundator AS fra 01.01.2018

NoIS overtar Fundator og vi styrker dermed vår posisjon innen systemutvikling, maskinlæring, IT-arkitektur og IT-rådgivning. Fundator har 35 ansatte og har oppnådd en sterk posisjon i markedet gjennom gode leveranser og stabile kunderelasjoner.

Publisert: 2017-12-20


NoIS kjøper det Trondheims-baserte IT-rådgiverselskapet Fundator AS. T.v. direktør Norconsult Informasjonssystemer Ola Greiff Johnsen og administrerende direktør i Fundator Eirik Thun t.h.. (Foto: Andreas Ravnestad).

- I Fundator er vi svært fornøyde med å videreutvikle vår kompetanse i det vi anser som Norges sterkeste og mest spennende fagmiljø i bransjen. Vi har et felles verdigrunnlag, utfyllende forretningsområder og lik kultur. Fundator og NoIS passer svært godt sammen, sier Eirik Thun, administrerende direktør i Fundator.

Utvidet tjenestetilbud overfor kunder
Før oppkjøpet av Fundator har NoIS 140 ansatte som jobber ved ni kontorer i Norge og 30 som jobber i et datterselskap i Sverige.

- Etter overtagelsen av Fundator vil selskapet ha over 200 IT-konsulenter, sier Ola Greiff Johnsen, direktør i NoIS, som ser frem til å få Fundator dyktige medarbeidere med på laget.

- Sammen kan vi fortsette å tilby våre kunder og samarbeidspartnere meget solid IT-kompetanse, sier Greiff Johnsen.

Både NoIS og Fundator vurderer oppkjøpet som et riktig trekk for å møte fremtidige markedsmessige og faglige utfordringer, for å trygge arbeidsplasser og for å skape grunnlag for videre lønnsom vekst. Samtlige ansatte i Fundator vil fortsette i sine stillinger når selskapet fra 1. januar viderefører sin virksomhet som en integrert del av NoIS. Fundator flytter til Norconsult sine lokaler på Lerkendal i Trondheim i løpet av 1. kvartal 2018.

Profilbilde av Ola Greiff Johnsen
Ola Greiff Johnsen
Konserndirektør Digitalisering
 

Nyheter

- av 310