400 fikk faglig inspirasjon på ISYdagene 2016

7.-8. november samlet Norconsult Informasjonssystemer AS (NoIS) sine kunder til 2 innholdsrike dager i Trondheim. Det tradisjonelle brukermøtet arrangeres hvert år i november og samler deltagere fra hele landet.

Publisert: 2016-12-15 Sist oppdatert: 2017-02-13Det tradisjonelle brukermøtet, som arrangeres hvert år i november, samler deltagere fra hele landet og er for mange årets viktigste bransjetreff.

Clarion Hotel & Congress Trondheim ga en god ramme rundt arrangementet. NoISkunder og - ansatte preget hotellet disse to kalde, men solrike dagene på starten av vinteren.

Mingling og erfaringsutveksling
Etter en felles start i plenum hvor bl.a. NoIS' direktør Ola Greiff Johnsen ønsket velkommen og presenterte spennende nyheter, var det duket for en lang lunsjpause med mulighet for å hilse på både gamle kjente og nye brukermøtefjes. For nettopp det å prate med andre brukere er noe av det deltagerne setter aller mest pris på i løpet av disse to intensive dagene og NoIS setter av god tid til mingling og mulighet for erfarings-utveksling.

Faglig inspirasjon
Etter lunsj ble deltagerne samlet i 9 parallelle sesjoner for å få dedikerte foredrag og faglig inspirasjon til sitt ISY-produkt. Sesjonene representerer fagområdene GIS, NIS, kommunal forvaltning, teknisk drift og vedlikehold, eiendomsforvaltning, anbudsbeskrivelse, kommunal byggøkonomi, prosjektstyring og entreprenørdrift og gjenspeiler bredden i NoIS sin produktportefølje.

– ISYdagene er et lærerikt og bra arrangement, sier Per-Jostein Blokkum hos HAMOS Forvaltning IKS som etter eget utsagn har deltatt på de årlige brukermøtene siden tidenes morgen. - Det er veldig positivt med deling i ulike sesjoner etter fagområder, slik at man kan «shoppe» foredrag.

Under ISYdagene 2016 kunne deltagerne velge blant ca. 100 interessante foredrag. Det ble bl.a. presentert mange nye løsninger og versjoner av ISY-produkter, det var fokus på erfaringsforedrag fra kunder, minikurs og tips & triks for optimal utnyttelse av løsningene.

ISY Innovation Award 2016
På kveldens festmiddag ble det mulighet til å slappe av og kose seg med god mat, hyggelige samtaler og lattervekkende og stemningsfull underholdning fra Bjarne Brøndbo, kjent fra både DDE og flere underholdningsprogrammer på TV.

Det ble også kåret 2 vinnere av ISY Innovation Award 2016. Prisen deles ut til kunder som i særdeles grad bidrar til å prege fremtiden for NoIS sine løsninger, og som utnytter de på en innovativ og fremtidsrettet måte.

Årets vinnere var Ålesund kommune som har vært en pådriver for eSunnmøre – en felles web-portal for kart og plandata for kommunene i regionen, samt Kristiansand kommune som benytter flere ISY-produkter til byggøkonomiske oppgaver på en forbilledlig måte.

IT-folk er allsidige
Etter middagen kom NoIS sitt eget husband ISY Riders på scenen og sørget for god stemning og dansbar musikk. Dette ble veldig godt mottatt. - Det beste bandet jeg har hørt på lenge, var blant kommentarene som kom dagen etter. De 4 NoIS-ansatte som utgjørbandet ga alt og levnet ingen tvil om at datanerder kan ha mange strenger å spille på.


ISY Riders sørget for at brukermøtedeltakerne fikk brukt dansefoten

...Og NoIS spiller videre på alle sine produktgrupper frem mot neste års samling. Mer faglig inspirasjon til bruk av ISY-løsninger blir det på ISYdagene 2017 den 6.-7. november 2017 på Gardermoen.

Profilbilde av Merethe Wold Sagen
Merethe Wold Sagen
Markedskoordinator
 

Nyheter

- av 310