Lederbytte i Norconsult Informasjonssystemer (NoIS)

I forbindelse med omorganisering i Norconsult har Bård S. Hernes gått over til en stilling i konsernledelsen i Norconsult og Ola Greiff Johnsen har blitt ny direktør i NoIS.

Publisert: 2016-06-15

En bedre organisasjon er et av fem sentrale satsningsområder for Norconsult i strategiperioden 2016 – 2018. I forbindelse med organisasjonsprosessen har det blitt etablert en ny konsernledelse og NoIS sin direktør de siste 15 år, Bård S. Hernes, har blitt konserndirektør for Norconsults hovedkontor i Sandvika.

- Jeg hatt gleden av lede et selskap i rivende utvikling og med stor suksess i markedet og vil takke alle våre kunder for den tilliten dere har vist oss gjennom alle år. Dere har gitt oss mange positive opplevelser, men også utfordringer og tydelige forventinger. Det er dette som gjør NoIS til en stadig bedre leverandør. Det er i det nære samspillet mellom kunde og leverandør de virkelig gode løsningene ser dagens lys, sier Bård S. Hernes.

Ny leder i NoIS
Ny direktør for NoIS er Ola Greiff Johnsen som har jobbet i Norconsult siden 1992. Han har lang erfaring som seksjonsleder, sist i seksjon GIS og kommunal forvaltning som han har ledet de siste 13 årene. Det sikrer god kontinuitet, men gir også rom for nye tanker og ny utvikling.

- Jeg ser fram til å ta fatt på jobben. NoIS er et selskap med mange dyktige ansatte, krevende prosjekt og spennende kunder. I NoIS forvalter vi en stor produktportefølje som hele tiden må videreutvikles for at vi skal være konkurransedyktige. Å bidra til videreutvikling av denne porteføljen, samtidig som vi tar fram nye løsninger, er oppgaver som jeg synes er interessante og viktige. I vår strategi for kommende periode er økt kundeverdi og smartere arbeidsprosesser sentrale element. Dette er områder som kan relateres direkte til de forbedringsprosesser vi gjennomfører knyttet til vår produktforvaltning, sier Ola Greiff Johnsen.

Profilbilde av Ola Greiff Johnsen
Ola Greiff Johnsen
Prosjektdirektør
 

Nyheter

- av 310